Surface PRO 6 - produkts, kas pielāgojas dzīvesveidam !

Edgars Platkovs

Surface PRO 6 nav Microsoft jaunākais produkts.

Microsoft lēnām, bet pārliecinoši veido sevi kā nopietnu konkurentu datoru aparatūras biznesā, un līdz šim tas ir paveicis lielisku darbu. Tomēr viss sākās ar oriģinālo Microsoft Surface Pro, kas, bez šaubām, bija pirmais produkts, kas parādīja pasaulei to ka Microsoft patiešām var konkurēt aparatūras jomā. Microsoft nu jau ir izveidojis tādus produktus kā Surface Pro 7 un Surface Pro X. Taču tehnoloģiju jomā ir vērts atgādināt, ka ne vienmēr ir jāseko līdzi un jāpērk jaunākais modelis, kurš maksās vairāk nekā vajadzētu un varētu maksāt. Izvēlieties pārbaudītu vērtību and aizmirstiet par bērnu slimībām.

Surface PRO paaudzes!

Microsoft Surface iekārtas ir saražojis jau 7 paaudzēs. Jau pirmie tika veidoti diezgan labā koncepcijā, salīdzinājumā ar konkurentiem. Līdz vispiemērotākajam dizainam Microsoft nonāca jau 3 un 4 paaudzē. Tāpat kā ar jebkuru jaunu produktu, pirmais, ko pamanīsit par jauno Surface Pro, ir tā dizains un lieliska izskata ierīce, taču tas nav tik atšķirīgs, salīdzinot ar iepriekšējām Surface Pro atkārtojumiem. Faktiski, ja jūs noliktu blakus Surface Pro 6 un Surface Pro 5 vai pat Surface Pro 4, jums būtu ļoti grūti tos atšķirt.

Par lielāko un svarīgāko uzlabojumu, kas ir sastopams Surface 7 Pro un kura nav Surface 6 Pro ir uzskatāsma USB-C pieslēgvieta. Svarīgi pieminēt, ka Surface 7 Pro baterijas darbības laiks ir sliktāks nekā priekšgājējam, attiecīgi 7h un 9, kas mērītas normālas ikdienas lietošanas režīmā.

Kas lācītim vēderā.

Ierīces priekšpusē atradīsiet 12,3 collu skārienekrānu, kā arī 5 megapikseļu kameru, kas vērsta uz priekšu un ar Windows Hello atbalstu. Kreisajā pusē ir austiņu ligzda, bet labajā pusē ir pilna izmēra USB ports, mini DisplayPort un Surface Connect lādēšanas ports. Augšpusē ir barošanas poga un skaļuma pārslēgs. Tad aizmugurē ir kickstand. Neskatoties uz to, kā tas var izskatīties fotoattēlos, statīvs ir ļoti izturīgs un bezgalīgi pielāgojams - tāpēc jums nav jādzīvo, izmantojot ierīci vienā no divām pozīcijām, piemēram, ja iPad lietojat kopā ar Apple tastatūras pārsegiem. Notebooki.lv piedāvātais Surface 6 Pro ir aprīkots ar Intel 8. paaudzes Core i5 četrkodolu procesoru, 16GB RAM operatīvās atmiņas un 256GB lielu SSD disku. Tāpat komplektā iekļauta Surface Type Cover magnētiski pievienojamā tastatūra un pildspalva.

3-in-1 - Surface Pro 6 aizvieto trīs produktus uzreiz - galddatoru, klēpjdatoru un profesionālu planšeti!

Ikdienas darbos Surface Pro 6 lielākoties spēj aizvietot gan portatīvo datoru, gan stacionāro datoru (pievenojot ārējo monitoru un klaviatūras un peles komplektu) gan tāfeli/piezīmjgrāmatu (pateicoties ļoti kvalitatīvam ekrānam un pilspalvai ar 4096 pieskāriena jūtības līmeņiem). Protams, piemēram MacBook Pro procesora takts frekvence būs augstāka, un integrētā Intel grafika ir nedaudz labāka, taču Surface Pro 6 ir labāka vērtība visiem, kas nevēlas darīt patiešām profesionāla līmeņa lietas, piemēram, rediģēt 4K video (tas to var izdarīt, protams, bet ne tik ātri kā klēpjdators ar jaudīgāku GPU).

Gatavs nākotnei!

Surface Pro 6 ir aprīkots ar 16GB operatīvo atmiņu, kas nozīmē ka ar skatu nākotnē tam ir jaudas rezerve, kas mūsdienās ir ļoti aktuāli un nozīmīgi. Daudzas vienkāršas programmas, pat pārlūkporgrammas ir kļūvušas aizvien vairāk resursus patērējošākas. 8GB RAM prasīgākajiem lietotājiem jau tagad ir par maz.

Tehniskās specifikācijas ziņā Surface Pro 6 ir viens no jaudīgākajiem un labākajiem ultrabook tipa portatīvajiem datoriem. Tas konkurē ar tādiem produktiem kā MacBook Pro 13, Dell XPS 13 un Lenovo X1 Carbon. Ikdienas darbus tas veic lieliski un raiti bez nemazākās aizķeršanās.

 

Micrososft Surface PRO 6 - 16GB RAM ,komplektā ar klaviatūru un pildspalvu

Cena: 899 EUR - lietots, Demo produkts

Cena: 1149 EUR - Jauns produkts

Produkti ir pieejami 1-2 darba dienu laikā!

Produktu skaits ir ierobežots!

Par autoru
Edgars Platkovs