Lenovo ThinkPad īpašais piedāvājums

Edgars Platkovs

Apskatiet mūsu aktuālos ThinkPad modeļu sērijas piedāvājumus. ThinkPad ir Lenovo uzņēmuma biznesa klases sērija, kuru agrāk veidoja visiem pazīstamais IBM. Mēs uzdrošināmies teikt, ka mūsu piedāvātās cenas ir ne tikai labākās Latvijā, bet arī labākās Eiropā.

Apskati produktu cenas jau tagad! Spied uz zemāk esošas saites :

Lenovo ThinkPad portatīvo datoru īpašais piedāvājums!

ThinkPad sērijai ir salīdzinoši plašs modeļu klāsts un tie tiek klasificēti balstoties uz noteiktām burtu un ciparu kombinācijām. Ražotājiem ir tieksme veidot daudz un dažādus modeļus, kas daudzus var novest sturpceļā par to, kuru tad izvēlēties. Lai nenonāktu strupceļā un izvēlētos sev piemērotāko, mēs sniegsim Jums īsu pārskatu.

Thinkpad X-sērija, visā IBM un Lenovo vēsturē ir bijusi viena no populārākajām sērijām. Šīs sērijas iekārtas daudzu gadu laikā ir ieguvušas ļoti daudzu profesionāļu, IT cilvēku un lielo korporāciju uzticību. Šajā sērijā tika iekļauti viegli un kompakti modeļi līdz 14 collu ekrāna izmērā, taču pagājušajā gadā Lenovo ThinkPad X-sērijai pievienoja jaunu 15,6 collu ekrāna modeli - Lenovo ThinkPad X1 Extreme.

Lenovo X1 Carbon - plānākais un vieglākais 14-collu ultrabook dators pasaulē!

ThinkPad T-sērija, tikpat populāra vai pat populārākā kā X-sērija. Daudzi pieredzējuši IT speciālisti joprojām neuzticas nevienam citam produktam kā tikai un vienīgi ThinkPad T-sērijai. Ja ThinkPad X nozīmē pēc iespējas plānāku un vieglāku, T-sērijai raksturīgi ir kompromiss starp vieglu un plānu, bet tajā pat laikā praktisku. Tas būs lielāks izmēros nedaudz par X sēriju, bet aprīkots ar vairāk pieslēgumvietām un pat ID karšu lasītāju.T-sērijā ietilpst ne tikai 14'' modeļi, bet arī 15,6'' tiem kuriem svarīgāks ekrāna izmērs vai pilna izmēra tastatūra.

ThinkPad T480s - T - sērija - viegls, plāns un tajā pat laikā praktisks!

ThinkPad P-sērija(agrāk saukta par W sēriju) , no W-sērijas pirms pāris gadiem kļuva par P- sēriju. P-sērijā ietilpst mobilās darbstacijas, kas aprīkotas ar profesionālām Nvidia Quadro sērijas videokartēm, kas būs īpaši piemērotas CAD programmatūrām. Uzbūves kvalitāte ir pielīdzināma T-sērijai, tātad ļoti laba. P-sērija piedāvā modeļus no ar 15,6'' un 17'' collu ekrāniem. Visjaudīgākā un labāk aprīkotā dzležu ziņā būs tieši 17'' modeļu sērija (P71/P72)

P-sērija ar Quadro kartēm būs ideāls sabiedrotais CAD programmu lietotājiem vai programmētājiem!



Atlikušās trīs sērijas pašlaik nav atrodamas Notebooki.lv piedāvājumā, bet lūk īss apraksts par katru no tām.

ThinkPad L-sērija, budžeta biznesa klases datori. Ja cena ir galvenais aspekts iegādei, tad var izskatīt šo kā potenciālu variantu. Kvalitāte ir laba, bet krietni zemāka kā X un T sērijām. Pielietojuma ziņā ir kā hibrīds starp X un T sēriju. Pieejami gan klasiskā iekārtas izpildījumā vai 2-in-1 tipa izpildījumā.  

ThinkPad A-sērija, ir jauna pruduktu līnija, kura vismaz uz papīra solās būt ekvivalenta ThinkPad T-sērijai, taču tā ir aprīkota nevis ar visiem ierastajiem Intel procesoriem, bet gan ar AMD procesoriem. Tāpat korpusa uzbūve vairāk atgādina vecāku paaudžu T-sērijas modeļus (t450s/T460). Ņemot vērā to, ka AMD nesen ir veikuši lielu lēcienu procesoru tirgū piedāvājot līdzvērtīgu veiktspēju par zemāku cenu salīdzinājumā ar Intel, ir vērts pat izskatīt šos modeļus, kā potenciālu pirkumu. 

ThinkPad E-sērija, nedaudz lētāka alternatīva mazo biznesu un mājas lietotājiem. Drīzāk būtu ieteicams izvairīties no šīs sērijas ThinkPad modeļiem, jo īsteni ThinkPad lietotāji ir ļoti prasīgi un iegūtais varētu neatbilst cerētajam (ne tik laba klaviatūra, sliktāki ekrāni). E-sērija salīdzinājumā ar T, X-sērijām būs lielāka izmēru ziņā un arī svara ziņā. E-sērijas datori pašlaik nav pieejami Notebooki.lv produktu klāstā.

Nobeigumā - tiem kuri vēlas atrast sev pienācīgu darba rīku un tik tiešām izmanto datoru pilnai 8h darba dienai, ieteiktu izvēlēties vienu no Lenovo ThinkPad X, T vai P sērijas datoru modeļiem.

Par autoru
Edgars Platkovs