Kāpēc ir tik grūti izvēlēties klēpjdatoru?

Edgars Platkovs

Man ir četri ļoti dažādi klēpjdatori, visi četri ir pabijuši manās rokās šonedēļ, katrs ir uzrunājis mani savādāk. Tie ir Lenovo T480s , Microsoft Surface Book un Dell Latitude 7390 kā arī Dell XPS 13. Ja kāds, kas man jautā, kurš no viņiem būtu jāiegādājas, man būtu grūti atbildēt visi ir lieliski, bet katram ir savi plusi un mīnusi.

 
Sadalīsim to visu kategorijās un paskatīsim kā katrs tur iederas.
 

Izskats 
Ja jums patīk produkts, kas patiešām izskatās labi, tad Dell XPS 13 un Microsoft Surface Book izceļas visvairāk. Abi ir veidoti kā mākslas darbi. Tomēr kompromiss ir tāds, ka abām ierīcēm ir tendence vieglāk skrāpēties, tāpēc jums ir jāpievērš īpaša uzmanība, ievietojot tos vai izņemot no datora somas. SurfaceBook ir īpaši iespaidīgs, jo izskatās, ka tas ir veidots no cieta alumīnija bloka, bet tā cena ir mazliet augstāka kā XPS 13.
 
Baterijas kalpošanas laiks
Šeit XPS un Latitude izceļas ar akumulatora darbības laiku, kas tuvojas 14 stundām. Šīs lietas iet un iet un iet un nav jāuztraucas par to ka nepieciešama uzlāde. Visi četri datori neliks Jums satraukties par to ka aizmirsāt paņemt līdzi lādētāju, vidējas darba dienas garums tiem ir tikai nieks.
 
Drošība
Lenovo un Latitude datori vienmēr pievērsuši lielu uzmanību jūsu datora drošībai un šajā salīdzinājumā tie ir paši drošākie varianti. Pastāv iespēja iegādāties arī datorus ar Windows hello un pirksta nospiedumu lasītājiem. 
 

Robustums 
Dell Latitude 7390 un Lenovo T480s ir visstingrākais dizains, tie ir noturīgāki pret skrāpējumiem, putekļiem, mitrumu un arī kritieniem. Šos datorus lietojot jums nebūs jāsatraucas par to kā jūs apejaties ar iekārtu, tā ir paredzēta darbam un tas ir uzskatāmi redzams to lietojot.
 
 
Jauda
Ar diskrētām grafikām izceļas Microsoft Surface Book ar savu veiktspēju. Lai gan tas nav pilnīgs spēļu klēpjdators ,kā piemēram, Alienware, tas veic darbus ar papildus veriktspēju, bet tas rada kompromisu ar iekārtas svaru un akumulatora darbības ilgumu.
 
Svars
Visas iekārtas ir vieglas, jūtami zem 1,5Kg. Visvairāk šeit izceļas Dell XPS 13 kas ir nieka 1,2Kg.
 
Savienojumi
Lenovo T480s un Latitude 7390 šajā gadījumā cīnās par pirmo vietu, principā tām ir visi savienojumu kas būtu vajadzīgi ikdienā, jums noteikti nebūs vajadzība nēsāt līdz jebkāda veida dongle.
 
Kreativitāte
Šeit visvairāk izcelsies MS Surface iekārta jo tai ir iespējams izmantot papildus pildspalvu ar kuru varat izpausties gandrīz kā uz papīra un iekārtu var atvienot no klaviatūras un izmantot kā planšeti. Kas šo procesu padara daudz ērtāku.
 
Par autoru
Edgars Platkovs