Uzturi sava Dell datora atjauninājumus automātiski!

Edgars Platkovs
Lejupielādē vai atjauno Dell draiverus, izmantojot Dell atjaunināšanas programmu.
Drošs veids, kā lejupielādēt vai atjaunināt esošos Windows 10 datora draiverus, ir apmeklēt ražotāju vietni un lejupielādēt draiverus tieši no vietnes. Tādā veidā jūs droši zināt, ka iegūstat jaunākos draiverus un atjauninājumus.  Šeit varēsiet uzzināt kā jūs varat automātiski lejupielādēt vai atjaunināt Dell Draiverus tieši no Dell tīmekļa vietnes.
 
Dell saviem datoru lietotājiem piedāvā vairākus rīkus, tostarp Dell atbalsta centra programmatūru, kas palīdzēs uzturēt jūsu Dell iekārtas darbību. Attiecībā uz nepieciešamo draiveru identificēšanu Dell automatizē visu procesu. Tas atpazīs jūsu ierīces un komponentu modeli un noteiks, kuri draiveri tam ir vajadzīgi.
 
Lai to paveiktu, jums būs jāapmeklē Dell tīmekļa vietne un jāinstalē Dell System Detect. 
 
Lai sāktu, apmeklējiet Dell tīmekļa vietni. Šeit jūs varat ievadīt savu servisa tagu, kas atrodas klēpjdatora apakšdaļā, pārlūkot konkrētu produktu vai automātiski noteikt jūsu produktu, instalējot Dell System Detect. Noklikšķiniet uz pogas Detect product, lai instalētu Dell System Detect. Kad tas būs izdarīts, rīks tiks lejuplādēts un uzstādīts uz jūsu datora.
 
 
Kad skenēšana ir pabeigta, tā identificēs jūsu ierīci un piedāvā vairākas iespējas.
 
 
Dell atjaunināšanas programma
Noklikšķinot uz pogas Detect drivers, Dell varēs skenēt datoru, instalējot Dell atjaunināšanas lietojumprogrammu. Dell atjauninājums ir neliels rīks, kas automātiski atjaunina kritiskos labojumus un svarīgos ierīces draiverus, kad tie kļūst pieejami. Tas ir pieejams arī tiešajā lejupielādē šeit, Dell. Šis rīks piedāvās tikai tos draiverus, kas ir nepieciešami jūsu datoram. Tas nodrošina, ka jūsu datoram ir viskritiskākie atjauninājumi, un jums tas nav jāpārbauda tiešsaistē un jāinstalē pašam.
 
Kad rīks pabeidz skenēšanu, tas piedāvās uzstādīt draiverus, kuriem ir pieejami atjauninājumi. Uzmanīgi izejiet caur sarakstam un izvēlieties to, kuru vēlaties instalēt.
Šeit varat lejuplādēt programmu manuāli.
Par autoru
Edgars Platkovs