Vai esi iepazinis Microsoft Surface Book?

Edgars Platkovs

Microsoft Surface Book

Surface Book - tā ir Microsoft vīzija par labāko klēpjdatoru. Visi modeļi jau ir pieejami pārdošanā un ir komerciāli veiksmīgi, tāpēc tagad ir laiks, lai noskaidrotu kāpēc.
 
Dizains
Surface Book ir lielisks dizains: viss korpuss ir izgatavots no alumīnija - tas ir stilīgs, spēcīgs un izturīgs. Katra detaļa ir precīzi uzbūvēta - nekas neliecās un nevērpjas un viss izskatās ļoti pienācīgi.
 
Savienojumi
Lai gan Surface Book ir plāns un viegls, tam ir vairāki USB savienojumi, atmiņas kartes slots un Thunderbolt savienojums. Kā arī ļoti labi pārdomātais magnētiskais lādētāja savienojums, kas gadījumā ja aizķersiet vadu atvienosies, nevis paraus sev līdzi visu iekārtu.
 
Jauda
Zemākās komplektācijas sākas ar i5, 8GB ram un 128GB SSD.
 
Ekrāns
Augstas izšķirtspējas ekrānus var reti sastapt šādā mazā izmērā, bet Surface Book ir izņēmums. Ekrāna izšķirtspēja 3000x2000 pikseļi un 13.5 collu izmērs - tas ir tikai nedaudz mazāk nekā 4K. Augstas izšķirtspējas ekrāni noderēs gan dizaineriem gan strādājot ar dokumentiem.
 
Planšetdators
Surface Book ir izmantojams kā planšetdators jo tā ekrāns ir ērti noņemams un uzliekams attiecīgi iegūstot divas ierīces par vienas cenu. 
 
Klēpjdators 
Pateicoties pārdomātai eņģei un stiprinājumam Surface Book neatpaliek ne no viena klēpjdatora, droši vari to lietot nebaidoties ka kaut kas var atvienoties
 
Aksesuāri
Papildus ir pieejami ļoti noderīgi aksesuāri kā Surface Pen pildspalva ar kuru vari precīzi zīmēt un rakstīt uz ekrāna kā arī dokstacija kuru var pieslēgt tikai ar vienu kabeli.

 

Tavaline töölaud 2017. aastal

Kam tas ir radīts?
Jebkuram kas vēlētos sev skaistu un kvalitatīvu klēpjdatoru un laiku pa laikam noderētu planšete. Šī iekārta ir ļoti vispusīgs un var palīdzēt Tavos ikdienas darbos.

Apskati to šeit!

Par autoru
Edgars Platkovs