Labākā cena Latvijā ! Lenovo ThinkPad T550 - Nepalaid garām !

Edgars Platkovs

Vai tu patīc visiem ? Tas nav iespējams un to zina visi no savas dzīves pieredzes, un to zina arī Lenovo. Tas ir iemesls kāpēc Lenovo nav steigušies izmainīt savu T-sērijas produktu konservatīvo un vecmodīgo dizainu.

Lenovo T550


Kādreiz IBM piederošā brenda ThinkPad, jaunajam īpašniekam Lenovo ir ļoti liels fanu skaits, kuri tic tam, ka portatīvais dators lieliski der 10-14 stundu darba maratonam. Lenovo neizrādas ar zelta vai sudraba portatīvā datora korpusu, bet klasisku un neuzkrītošu biznesa klases imidžu. Galu galā, Lenovo sauklis ir "For those who do!", jeb "Tiem kas tiešām strādā!"

Uzņēmums ar saviem biznesa klases produktiem nemērķē uz to lietotāju auditoriju, kas sēž kafejnīcās un izrāda savu stilīgo, plāno, metāliski spīdīgo klēpjdatoru, bet gan pozicionē sevi tiem lietotājiem, kuri savu klēpjdatoru cenšas izmantot pēc iespējas efektīvāk - ofissā, mājās, ceļā vai tajās pat kafejnīcās, taču nevis sevis izrādīšanai, bet svarīgu darbu veikšanai.

 

T550

 

Bet pietiks runāt riņķi apkārt, apskatīsim, kādēļ ThinkPad ir iekarojis daudzo fanu simpātijas.

1)      Uzbūves kvalitāte – Pirmais iespaids skatoties uz Lenovo ThinkPad T550 ir kā skatīties uz vienkāršu biznesa klases datoru, kura cenu līmenis nekādā gadījumā nepārsniedz 3 ciparu skaitli. Patiesība ir tāda, ka Lenovo T550 veidots no ļoti izturīgas solīda metāla pamatnes (body), kas pārklāta ar stiklšķiedras stiprinātu plastmasu (housing). Stiklšķiedras stiprinātā plastmasa (FRP), ir gana viegla un izturīga, lai nodrošinātu zemu svaru - tikai 2,1 kg, kā arī nepieciešamo korpusa stingrību darbam kustībā (on-the fly). Plastmasa, kas diemžēl rada lēta datora iespaidu, padara to par viegli atveramu un konfigurējamu, ļaujot brīvu piekļuvi RAM, HDD u.c. 

 

2)      MIL STD – Veidojot savus dārgā gala produktus, Lenovo īpašu uzmanību pievērš militāro standartu atbilstībai. Saskaņā ar ražotāja datiem, klēpjdators ir veiksmīgi izturējis dažādus militārus testus attiecībā uz apkārtējās vides ietekmi pret: mitrumu, vibrācijām, spiedienu, augstu temperatūru, zemu temperatūru, putekļiem un saules stariem. T550 ir aprīkots ar īpašu un leģendāru tastatūru - ja uz tastatūras tiek uzliets kāds šķidrums, tas tiek novadīts pa speciāliem kanāliem uz korpusa apakšu tādējādi pasargājot datora pašu svarīgāko komponenti - mātesplati.

 

3)      Ekrāns – Matēts ekrāns un biznesa portatīvais dators, šīs divas lietas ir pašsaprotamas, kad runa ir par biznesa portatīvajiem datoriem, Lenovo savos Premium biznesa klases modeļos nepiedāvā ekrānus, kuros var spoguļoties. Vienkāršākais 1366x768 izšķirtspējas budžeta ekrāns ir visai zemas kvalitātes, taču citas opcijas, tādas kā 1920x1080 Full HD (TN panelis), 1920x1080 Full HD (IPS panelis) un 3K ekrāns ar izšķirtspēju 2880x1620 atstāj ļoti pozitīvu iespaidu.

 

4)      Tastatūra un pieslēgvietas – Lenovo T550 reklamē sevi kā datoru, kura savietojamība ar citām iekārtām ir līdzvērtīga mobilajām darbstacijām. Tam tik tiešām ir ļoti daudz ieeju un izeju, iespējams svarīgākās no visām ir ID-karšu lasītāja atbalsts, papildus arī pirkstu nospiedumu lasītājs, SD karšu lasītājs, mini-DP (HDMI), VGA. Jaunā ThinkPad tastatūra ir lieliska. Arī par vecajiem IBM faniem joprojām netiek aizmirsts. Papildinājumā ar pilno tastatūru (Numpad), T550 joprojām tiek aprīkots ar precīzu un ērtu kursorsviru (trackstick).


5)      Garantija – Eiropas modeļiem ir standarta 3 gadu garantija. Turklāt garantijas apkalpošanas laiks ir lielisks – IBM serviss ir ļoti atsaucīgs un visas problēmas tiek novērstas pāris dienu laikā.

 

6)      Akumulators – Lenovo ThinkPad ir īsts darba zirgs, un tas nodrošina vienu no labākajiem baterijas darbības laika rezultātiem starp biznesa klases Ultrabook datoriem.T550 ir inovatīva divu akumulatoru sistēma, kad viens no akumulatoriem ir integrēts datora korpusā un nav pašrocīgi nomaināms (44Wh), savukārt otrs ir izņemams un nomaināms. Ir iespējams izvēlēties starp standarta plakano 23Wh variantu, kurš WiFi režīmā nodrošina līdz 10 stundām darba. Lielākā jeb 72Wh versija (izvirzās ārpus korpusa) ļauj bez problēmām nodoties 16 stundu darba maratonam.

Uzbūves kvalitāte, izturība un ārējais izskats...

Iespējams esat dzirdējuši, ka Jums nevajadzētu izvēlēties portatīvo datoru darbam tikai balstoties uz tā izskatu – it īpaši krāsu. Tā gan gluži nav taisnība... :) Jo ja Jūs sev izvēlēsieties datoru, kura korpusa krāsa ir MELNA! Un tastatūras vidū ir sarkana poga (trackpoint), tad Jūs varat būt gandrīz par 100 % droši, ka esat iegādājies labu un uzticamu portatīvo datoru!


 <<<< Saite uz produktu >>>>> 


Visi datori ir Jauni (New) un NAV Atjaunoti (Refurbished)! Pirms iegādes iespējams pārbaudīt sērijas numuru.

Lenovo ThinkPad T550 ir tieši tas ko meklējat? Apskatiet pieejamās konfigurācijas ! 

Vēlaties apskatīt produktu dzīvē un pārliecināties par tā kvalitāti?Apmeklējiet mūsu ofisu Rīgā !

 

Lenovo T550

Vairāk īpašo piedāvājumu:

Lenovo 14'' biznesa portatīvais dators - Lenovo ThinkPad T450s

Dell labākais 14'' biznesa portatīvais dators - Dell Latitude E7450

Dell vidējās klases 14'' biznesa portatīvais dators - Dell Latitude E5450

Par autoru
Edgars Platkovs