Dell Latitude E7450 - iespējams labākais biznesa klases Ultrabook

Edgars Platkovs

Datoru ražotājs Dell neprasa īpašu savu produktu demonstrāciju, uzņēmums ir ieguvis īpašas simpātijas no cilvēkiem visā pasaulē un tam piemīt spēciga Brenda reputācija arī Latvijā.

2013. gadā Dell radīja portatīvo datoru 7000-sēriju. Tās mērķis bija izveidot augstvērtīgu, vieglu un plānu Ultrabook klases portatīvo datoru, kas apmierinātu biznesa lietotāju vēlmes. Tika realizēta lietotāju vēlme par plānākām un vieglākām klēpjdatora kopijām. 7000-sērijas 14-collu modelis E7440 strauji ieguva augstu popularitāti biznesa lietotāju vidū. Latitude E7440 radīja jaunus biznesa klases portatīvo datoru standartu – tikai 1,6 kg svars, 2 cm plāns, metāliskā korpusā ietērpts, konfigurējams un uzticams dators.

e7450

Dell Latitude E7450

2013. gada beigās Dell nāca klajā ar modeli, kuru nosauca par Latitude E7440. 2015. gadā Dell ir laidis klajā atjaunoto modeli Dell Latitude E7450 saglabājot toš pašus standartus, pateicoties kuriem E7440 bija ieguvis augsto popularitāti. Jaunais modelis Dell Latitude E7450 ir aprīkots ar jaunākas (5. paaudzes Broadwell) procesoru, izmainīta tipa tastatūru, kā arī mainījusies ir krāsa, sudrabs nomainīts uz daudz konservatīvāko melno krāsu.

Apskatīsim, kas padara Dell Latitūde 7000 sēriju tik īpašu saviem lietotājiem?

a)     Ekrāns – 14 collu FHD 1920x1080 izšķirtspējas uz IPS tehnoloģiju balstīts matēts (anti-glare) ekrāns ir ideāli piemērots darbam. Mūsuprāt, tas ir labākais biznesa klases portatīvā datora ekrāns tirgū. Tāpat pieejamas arī variācijas ar FHD 1920x1080 izšķirtspējas glancētu (glare) skārienjūtīgu ekrānu (touchscreen), kas aizsargāts ar Gorilla glass stiklu, vai ar budžeta HD 1366x768 matētu (anti-glare) ekrānu.

b)     Korpuss un uzbūves kvalitāte - Dell ir paveicis ļoti labu darbu veidojot 7000 sērijas korpusus. No magnija sakausējuma veidotā korpusa bāze pārklāta ar neuzkrītošu Soft-Touch matētu pārklājumu. Dell Latitude E7450 var lepoties ar izturīga, kvalitatīva un uzticama mobilā kompanjona imidžu.

c)     Izmēri un svars – Tirgus tiek piepildīts ar aizvien vieglākiem un plānākiem ultra portatīvajiem datoriem, un ir grūti atrast vieglus un plānus Ultrabook ar tik daudzām pieslēgvietām kā tas ir sastopams E7450 - USB, DisplayPort, HDMI, ID karšu lasītājs, Dokstacijas pieslēgvieta, 4G modēma iespēja. Papildus tam, E7450 ir brīvi konfigurējams, tam ir iespējams papildināt operatīvo atmiņu (RAM up to 16GB), nomainīt cieto disku (Standarta 2,5’’ izmēra HDD, SSHD vai SSD), nomainīt klaviatūru (USA, ENG, UK, RUS u.c.)

d)     Ātrs, stabils un uzticams – it īpaši E7450 modeļi ar Intel 5. paaudzes procesoriem komplektā ar SSD disku. Liels uzsvars šī modeļa izveidē tiek vērsts uz kvalitāti un uzticamību, līdz ar to tiek paredzēts, ka E7450 ir perfekts kompanjons vismaz nākamajiem pieciem gadiem.

e)   Tastatūra, skārienpaliktnis (Touchpad), kursorsvira (Track stick) – visi trīs ir pelnījuši uzslavas par lietošanas ērtumu. Dell portatīvo datoru tastatūras vienmēr ir bijušas ērti lietojamas. Dell skārienpaliktnis (touchpad) ir mazliet vecmodīgs dēļ fiziskajām pogām bet tajā pat laikā precīzs un ērti lietojams. Arī par kursorsviras (Track stick) lietotājiem nav aizmirsts un tas ir vērtējams ļoti pozitīvi.

f)    Dockstacija – tie kas jau izmanto, tie zinās un novērtēs. Tiem kuri vēljoprojām neizmanto, tas ļautu iegūt datoru, kas spēj radīt pareizu un ergonomisku darba vidi.

g)     Garantija – Dell NBD (Next Business Day) 3 gadu starptautiskā garantija (dators parasti tiek salabots 1-2 darba dienu laikā no defekta pieteikšanas Dell).

Iegādājieties savu uzticamo portatīvo datoru ražotāja Dell labāko modeli Latitude E7450, un lietojiet to bez raizēm vismaz 5 gadu garumā. Tas ir patiešām lietotājam draudzīgs un paceļ lietotāju uz nākamo darba efektivitātes līmeni.

Lai iegūtu plašāku informāciju par pieejamajām konfigurācijām un piegādes laikiem jautā mūsu Notebooki.lv komandai vai dodies uz mūsu ofisu Rīgā, Kuģu ielā 11, 702. kabinets, 7. stāvā.

 Iegādāties tūlīt 

Par autoru
Edgars Platkovs