Dell Latitude E6420

Haigo Hein

 

Izbaudiet biznesa klases jaunākos sasniegumus ar Dell ™ Latitude ™ E6420. Šis klēpjdators ir apveltīts ar lielu izturību, drošību un ērtu vadāmību. Ko jūs varat sagaidīt no šī klēpjdatora.

 



Intel Core I5 ir ātrs augstas klases divkodolu procesors. Tā pamatā ir Sandy Bridge arhitektūru, kas piedāvā darboties ar četriem (2 fiziski, 2 virtuāli) kodoliem uzreiz. Tā frekvence ir 2,5 GHz, bet sakarā ar Turbo Boost tas var sasniegt 3 GHz (2 kodoli aktīvi) un 3,2 GHz (1 kodols aktīvs). I5 arī piedāvā integrētu grafisko karti (Intel HD Graphics 3000), kas paradzēta biroja vajadzībām, kā arī lieliski tiks galā ar HD video atskaņošanu.






Būvēts lielai izturībai

 

Bruņots no augšs līdz apakši izturīgā alumīnija korpusā, pārklāts ar īpašu laku, kas pasargās no plaisām un skrāpējumiem.

 

 

 



Izcila detaļu kvalitāte


Sākot ar tērauda enģēm, izturīgu ekrāna fiksatora mehānismu, līdz pēdējai skrūvitei sajutīsiet Dell kvalitāti.

 







Gatavs sīkiem negadijumiem

 


Mitruma izturīgāis klaviatūras mehānisms

pasargās no nepatīkamiem pārsteigumiem.


 

 

Sazinies ar pasauli


Ar iebūvēto kvalitatīvo web kameru un mikrafonu, pasaule sadzirdēs un saredzēs tevi.




Paliec ilgāk darbībā


Ar ietilpīgo 6 - 9cell akumulatoru, varēsi ilgāk darboties bez uzlādes. Akumulatora ExpressCharge funkcija ļaus no 0-80% uzlādi veikt tikai stundas laikā.



Kontrolē savu datu drošību


Ar Dell ControlVault, Dell Data prodection/Acess, Smart Card lasītāju un pirkstu nospiedumu lasītāju, jūsu dati būs vienmēr drošībā.

 

Par autoru
Haigo Hein